Presentacions i Pisadores

L'objectiu és si disposem de presentacions, arxius sonors amb veus gravats i volem usar-los de forma automàtica en la nostra programació.

ADMET TANT presentacions-pisadores per a INTRO i per a OUTRO.

El que permet ara per exemple és: que siguin inserits uns pisadores determinats per a les cançons de l'estil “HIT”, els divendres de 20 a 21 hrs.

És a dir, tindrem un control total de pisadores, que podem programar, per hores, dies i estils de les cançons, aconseguint que s'adapti al complicat que pugui ser la nostra programació.

Anem a donar d'alta aquests arxius que seran presentacions o pisadores.

Us recomanem fer els següents, crear per exemple una carpeta en una unitat de disc que es cridi, per exemple: pisadores i dintre d'aquestes subcarpetas amb els pisadores classificats, per exemple si usem pisadores per a l'estil “HIT”, creem una carpeta cridada hit. En aquesta carpeta introduïm els arxius corresponents.

Ara anem HIGH altes, i anem a donar-les d'alta deurem classificar-los com Varis,

Per a una ràpida classificació, marcarem :

la casella per a totes les altes

Assignar com estil1, el nom de la carpeta

Així aquests arxius donats d'alta, quedaran classificats en l'estil1, com HIT.

Associar els pisadores als formats.

Per a programar, l'emissió dels pisadores o presentacions, hauríem d'hauríem de crear un Format, per a això anem a la pantalla de crear Format / program del menú principal.

Anem a crear un format per exemple farem un senzills:

Em vaig a l'opció format, i trio  en 1 style, l'estil belada per exemple i pols el botó cancion., després el mateix para és estil hit.

Llavors tinc creat un format, amb 2 amb tracks:

Format song belades

Format song hit

Ara vull que quan es reprodueixi aquest format, al posar la cançó de l'estil hit, em posi una presentació o pisador damunt.

Llavors, vaig a varis, trio l'estil hit que havia creat anteriorment i pols sobre els botons:

Diversos intro:  si vull que el pisador soni al principi de la cançó

Diversos outro: si vull que soni al final.

Puc triar les 2 opcions alhora, fins i tot amb un estil de pisador diferent per a l'intro o outro.

Podrem comprovar el pisador assignat, lliscant horitzontalment el visor dels tracks.

Doncs ja tenim el format, fet, anem ara a programar-lo.

Col·loquem el format en el sheduling

Obrim la pantalla del sheduling, vam triar el dia i l'hora d'emissió del nostre format, i ho seleccionem en la columna format

Sincronitzar amb l'intro

Si vam desitjar que quan vam usar un pisador o presentació, està acabi de reproduir-se, quan acaba l'intro de la cançó , hauríem d'hauríem d'activar l'opció sincronitzar intro que es troba en wit—config—general—presents.

És a dir si l'intro de la cançó marca 15 seg. i el pisador dura 5 seg. Llavors es reproduirà el pisador en el seg 10, acabant en el 15

. Si la cançó no tingués intro, o el temps de l'intro fos inferior a la del pisador, el pisador es reproduiria a l'inici de la cançó.

També es reproduïx el pisador a l'inici de la cançó, si l'opció de sincronització està desactivada.